Menu

Frokost
  • Saltede Marcona mandler
    • 45 kr.
  • Stigs oliven
    • 45 kr.
  • ”Fangst, Brisling” i Bornholmsk rapsolie
    • 75 kr.
  • Spansk Iberico Bellota
    • 125 kr.
  • Gillardeau østers, skalotteløg, citron og tabasco
    • 40 kr. pr stk.
  • Ruths Christiansøsild, blomsterkapers, rødløg og dild
    • 125 kr.
  • Økologiske æg fra Rø Jordbrug med håndpillede rejer
    • 165 kr.
  • Hvide asparges, håndpillede rejer & sauce mousseline
    • 175 kr.
  • Fiskefrikadeller, mayonnaise & citron
    •  125 kr.
  • Koldrøget Østersølaks, citron/honning vinaigrette & urter
    • 145 kr.
  • Grillede jomfruhummere, ramsløgssmør & urter
    • 165 kr.
  • Rørt kalvetatar med klassisk garniture
    • 165 kr.
  • Tilkøb af pommes fritter
    • 65 kr
  • Udvalg af franske og danske oste med knækbrød og garniture
    • 145 kr.
  • Dagens kage
    • 60 kr
  • 3 x petit four
    • 45 kr.
Aften

SNACKS

  • Saltede Marcona mandler
    • 45 kr.
  • Stigs oliven
    • 45 kr.
  • ”Fangst Brisling” i Bornholmsk rapsolie
    • 75 kr.
  • Spansk Iberico Bellota
    • 125 kr
  • Gillardeau østers, skalotteløg i roseneddike, citron og tabasco
    • 40 kr. pr stk.

Aftenmenu

  • Njords aftenmenu, 3 retter – spørg tjeneren
    • 450 kr.
  • Njords vinmenu – mousserende, 3 glas vin, vand m/u brus
    • 450 kr.

 

A La Carte

  • Hvide asparges, håndpillede rejer & sauce mousseline
    • 185 kr.
  • Koldrøget Østersølaks, citron/honning vinaigrette & urter
    • 145 kr.
  • Cremet skaldyrssuppe med fennikel & porre
    • 125 kr.
  • Jomfruhummere, ramsløgssmør & urter
    • 165 kr.
  • Vesterhavstorsk, grønne asparges, artiskokker og havesyre 295 kr.
  • Dansk frilands oksemørbrad, marv, timian, milde hvidløg & sauce med syltede Madagaskar peberkorn 365 kr.
  • Klassisk rørt tatar på dansk frilandskvæg, salat & pommes frites 230 kr.

DESSERT

  • Rabarbertrifli
    • 95 kr.
  • Bagt mørk chokolade, tahiti vaniljeis & karamel sauce
    • 95 kr.
  • Udvalg af is og sorbet og sprød tuile
    • 95 kr.
  • Udvalg af franske og danske oste med knækbrød og garniture
    • 145 kr.
  • 3 x petit four
    • 45 kr.
Vinkort

Vi har et stort udvalg af vin og øl og kommer gerne med anbefalinger til, hvilke vine der passer bedst til menuerne.

Se vores aktuelle vinkort her

Njôrd

Velkommen til restaurant Njôrd.

Fra 1. april er det igen muligt at nyde et godt måltid hos os.
Restauranten er åben onsdag til lørdag.
Frokost 12 – 14:30
Aften 18:00 – 21:00 (sidste bord)

Slå vejen forbi til en velfortjent frokost i løbet af dagen, eller nyd aftenen i godt selskab over en skøn middag, mens I har Bornholms mest fantastiske udsigt foran jer.
Vi serverer sæsonens friske fisk og skaldyr, delikatesser fra mikroslagteriet Hallegaard og et bredt sortiment af Bornholms egne råvarer. Vi har et stort udvalg af vin og øl og kommer gerne med anbefalinger til, hvilke vine der passer bedst til menuerne.

Terrassen

På terrassen har vi vores udendørsservering. Herfra er der den skønneste havudsigt til Svaneke Havn og Østersøen, ligesom I kan nyde synet af de duftende roser i Kronprinsessehaven.

Kronprinsessehaven blev anlagt i 2006. Udover stauder og krydderurter består haven af en af Danmarks største samlinger af engelske roser. Når roserne blomstrer, er det et fantastisk syn, og sammensætningen af roser og krydderurter giver en vidunderlig duftoplevelse.

Så husk at forkæle jer selv med en afslappende stund, hvor I kan nyde hinandens selskab over en velanrettet frokost, et lækkert udvalg af øl og vine eller en hyggelig kop kaffe og et friskbagt stykke kage.

Som årstiderne skifter

I restauranten på Hotel Siemsens Gaard sammensætter vi vores menuer efter de råvarer, som årstiderne stiller os til rådighed. Vi går på opdagelse i naturens egne bæredygtige råvarer – især dem, vi har på Bornholm – alt lige fra grøntsager, frugter og bær til frisk danskfanget fisk samt økologisk og bæredygtigt producerede slagtervarer fra mikroslagteriet Hallegaard i Østermarie.

I vores restaurant er det altid råvarerne, der står i fokus, og vi garanterer et godt og velsmagende måltid. Vi har et kokketeam, der brænder for det solide kokkehåndværk og for at give gæsterne den bedste madoplevelse. Restauranten henvender sig til alle, der elsker gode råvarer og smagsoplevelser, den hyggelige stemning og det gode selskab.

Vi er en à la carte restaurant, hvor menuen skifter i takt med sæsonen. Vi har åbent til frokost og aften, og hen ad eftermiddagen har I mulighed for at nyde et stykke friskbagt kage og en dejlig kop kaffe i vores rosenhave.

”Mad kan noget, som intet andet kan. Det helt specielle øjeblik, der opstår i restauranten, når gæsterne sidder med deres mad og den gode stemning og glæden stiger op mellem bordene – det er lykke på højeste plan,” fortæller Hotel Siemsens Gaards hotel- og restaurantchef Mathias Sejer Sørensen.

 

Når solen står op over Østersøen og Svaneke

Hver morgen serverer vi friskbagt brød, gode oste, vores egne marmelader, frisk frugt, lokale æg, røgvarer fra Hallegaard og lokal most.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vores hyggelige købmandsgård, hvor både Østersøens og historiens vingesus skal opleves.