Menu
Frokost
Aften

Efterårsmenu

Pate En Croute af bornholmsk vildt, foie gras, sort trompethat, pistacie & abrikoser

2018 Chateau De Beauregard, Fleurie, Gamay

 

Dansk blæksprutte, sort hvidlæg, græskar og vallesauce

2020 Nik Wiess, Riesling, Mosel

 

Bornholmsk lam, cremet polenta, parmesan, løg og lammesky

2017 La Chevaliere, Patrick Jasmin, Syrah, Rhone

Chokolade, kaffe, hasselnød & karamel

Fonseca Tawny Port

 

4 retter 450 kr

Vinmenu 350 kr

 

Tilkøb

Udvalg af danske oste – 95kr

Udvalg af is & sorbet – 95 kr

Vinkort

Vi har et stort udvalg af vin og øl og kommer gerne med anbefalinger til, hvilke vine der passer bedst til menuerne.

Se vores aktuelle vinkort her

Restauranten

Velkommen til restauranten på Hotel Siemsens Gaard! Slå vejen forbi til en velfortjent frokost i løbet af dagen, eller nyd aftenen i godt selskab over en skøn middag, mens I har Bornholms mest fantastiske udsigt foran jer. Vi serverer sæsonens friske fisk og skaldyr, delikatesser fra mikroslagteriet Hallegaard og et bredt sortiment af Bornholms egne råvarer. Vi har et stort udvalg af vin og øl og kommer gerne med anbefalinger til, hvilke vine der passer bedst til menuerne. 

Terrassen

På terrassen har vi vores udendørsservering. Herfra er der den skønneste havudsigt til Svaneke Havn og Østersøen, ligesom I kan nyde synet af de duftende roser i Kronprinsessehaven.

Kronprinsessehaven blev anlagt i 2006. Udover stauder og krydderurter består haven af en af Danmarks største samlinger af engelske roser. Når roserne blomstrer, er det et fantastisk syn, og sammensætningen af roser og krydderurter giver en vidunderlig duftoplevelse.

Så husk at forkæle jer selv med en afslappende stund, hvor I kan nyde hinandens selskab over en velanrettet frokost, et lækkert udvalg af øl og vine eller en hyggelig kop kaffe og et friskbagt stykke kage.

Som årstiderne skifter

I restauranten på Hotel Siemsens Gaard sammensætter vi vores menuer efter de råvarer, som årstiderne stiller os til rådighed. Vi går på opdagelse i naturens egne bæredygtige råvarer – især dem, vi har på Bornholm – alt lige fra grøntsager, frugter og bær til frisk danskfanget fisk samt økologisk og bæredygtigt producerede slagtervarer fra mikroslagteriet Hallegaard i Østermarie.

I vores restaurant er det altid råvarerne, der står i fokus, og vi garanterer et godt og velsmagende måltid. Vi har et kokketeam, der brænder for det solide kokkehåndværk og for at give gæsterne den bedste madoplevelse. Restauranten henvender sig til alle, der elsker gode råvarer og smagsoplevelser, den hyggelige stemning og det gode selskab.

Vi er en à la carte restaurant, hvor menuen skifter i takt med sæsonen. Vi har åbent til frokost og aften, og hen ad eftermiddagen har I mulighed for at nyde et stykke friskbagt kage og en dejlig kop kaffe i vores rosenhave.

”Mad kan noget, som intet andet kan. Det helt specielle øjeblik, der opstår i restauranten, når gæsterne sidder med deres mad og den gode stemning og glæden stiger op mellem bordene – det er lykke på højeste plan,” fortæller Hotel Siemsens Gaards nytiltrådte hotel- og restaurantchef Mathias Sejer Sørensen.

Mathias Sejer Sørensen kommer fra stillinger som blandt andet hotel- og køkkenchef på en række bornholmske hoteller og som kok på Kong Hans Kælder. Mathias er en af de talentfulde kokke, der er blevet udtaget til dette års Sol Over Gudhjem – Danmarks største kokkekonkurrence afholdt lørdag d. 26. juni i Gudhjem. Her dyster landets bedste kokke om at skabe sommerens bedste gastronomiske madoplevelser med lokale fødevarer fra Bornholm.

Ved siden af sin livslange passion for kokke- og servicefaget nyder Mathias familielivet med sin kone Andrea og deres to børn i drømmehuset i Østermarie. Sin fritid tilbringer han med at gå jagt i Bornholms smukke natur, og når mulighederne og sæsonen byder sig, hænder det også at bytterne sættes på menuen.

Når solen står op over Østersøen og Svaneke

Hver morgen serverer vi friskbagt brød, gode oste, vores egen marmelader, frisk frugt, lokale æg, røgvarer fra Hallegaard og lokal most.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vores hyggelige købmandsgård, hvor både Østersøens og historiens vingesus skal opleves.