Menu

Frokost
  • Gillardeau østers skalotteløg i roseneddike & citron 45 kr. pr. stk / 6 stk. 250 kr.
  • Ruths karrysild, økologisk æg, blomsterkapers, rødløg og dild 135 kr.
  • Ruths Christiansøsild, blomsterkapers, rødløg og dild 125 kr.
  • Håndpillede rejer, brioche, mayonnaise & citron 165 kr.
  • Æg & håndpillede rejer, mayonnaise & citron 165 kr.
  • Fiskefrikadeller, pickles & citron 135 kr. 
  • Koldrøget Østersølaks, citron/honning vinaigrette & urter 155 kr. 
  • Cremet skaldyrssuppe, gulerødder & fennikel 145 kr.
  • Kartofler, økologisk bacon, purløg & karse 135 kr.
  • Svampetoast 135 kr.
  • Hønsesalat på økologisk kylling, svampe & bacon 145 kr. 
  • Rørt kalvetatar med klassisk garniture 165 kr.
  • Tilkøb af pommes fritter 55 kr.
  • Udvalg af franske og danske oste med knækbrød og garniture 145 kr.
  • Gammeldags æblekage med æbler fra haven 65 kr.
  • 3 x petit four 60 kr. 

*Ændringer i menuen kan forekomme med kort varsel

Aftenmenu

Forretter

  • Gillardeau østers nr. 3, skalotteløg i roseneddike & citron 45 kr. pr. stk / 6 stk 250 kr.
  • Koldrøget Østersølaks, citron/honning vinaigrette & urter 155 kr.
  • Cremet skaldyrssuppe, gulerødder & fennikel 145 kr.
  • Klassisk rørt tatar på dansk frilandskvæg & bitre salater 165 kr.
  • Terrine på andelever, brioche & syltede stikkelsbær 175 kr. 

Hovedretter

  • Pocheret mørksej, vinterporre, æbler fra haven, grønne peberkorn & fumé 275,-
  • Bouef Onglet, løg, pommes frites, Karl Johan bearnaise & bitre salater 285 kr.
  • Dagens vildt – kål, syltede kastanjer, vindruer & kraftig vildt sauce 295,-
  • Ravioli med fyld af svampe, stegte artiskokker, brunet smør & parmesan sauce 275 kr.

Desserter 

  • Pocheret pære i varme krydderier, karamel på jordskokker & kardemomme is 95 kr.
  • ”Cafe con leche” 95 kr.
  • Udvalg af is & sorbet med hvidchokolade tuille 95 kr.
  • Gammeldags æblekage med æbler fra haven 65 kr.
  • Tahiti vaniljeis, caviar & olivenolie 145 kr.
  • Udvalg af franske og danske oste med knækbrød & garniture 145 kr.
  • 3 x petit four 60 kr

*Ændringer i menuen kan forekomme med kort varsel

 

Vinkort

Vi har et stort udvalg af vin og øl og kommer gerne med anbefalinger til, hvilke vine der passer bedst til menuerne.

Se vores aktuelle vinkort her

Velkommen til!

Restauranten er åben alle ugens dage med få undtagelser.

Frokost 12 – 15:00 
Aften 18:00 – 21:00 (sidste bestilling) 

Restauranten vil være lukket på følgende datoer:
2. oktober
9, 10, 11 og 12. oktober

Den 16, 18 og 20. oktober byder vi indenfor til Andrea’s efterårs kagebord læs mere her.

Restauranten har åbent indtil den 23. oktober, hvor vi slutter af med et brag. Læs om vores vildt arrangement herunder.

I år vil det fra d. 24 november til 18. december, være muligt at komme og nyde vores julefrokost. Læs mere her

VILDT ARRANGEMENT

SØNDAG DEN 23. OKTOBER 2022 KL. 18.00

Mathias Sejer Sørensen har æren af at byde velkommen til sit første store kokketræf på restaurant Njôrd.
Mathias er en ivrig jæger og har længe haft lyst til at lave en aften med fokus på vildtretter. Til at gøre ham selskab er der inviteret nogle af Danmarks mest prominente kokke – som udover kærlighed til den gode smag og til gode råvarer – alle har stor veneration for vildt. Kokkene I vil møde udover medejer og køkkenchef Mathias Sejr Sørensens er Claus ”røde” Christensen, Mark Lundgaard og Per Tøstesen.

I løbet af aftenen vil vi tage jer igennem den bornholmske fauna og flora, hvor Njôrds sommelier, Maurice Duarte, vil akkompagnere en nøje sammensat vinmenu som vil byde på nogen af de bedste vine.

  • SNACKS & CHAMPAGNE
  • 5 RETTER
  • VINMENU
  • VAND M/U BRUS
  • KAFFE / THE & SØDT

3250 kr. per person. 

 

Bestilling fortages via mail: hotel@siemsens.dk 

MADRESTRIKTIONER: Der er i forbindelse med denne type arrangement, desværre ikke mulighed for at tage højde for allergier, spisevaner og andre madrestriktioner.

Som årstiderne skifter

I restauranten på Hotel Siemsens Gaard sammensætter vi vores menuer efter de råvarer, som årstiderne stiller os til rådighed. Vi går på opdagelse i naturens egne bæredygtige råvarer – især dem, vi har på Bornholm – alt lige fra grøntsager, frugter og bær til frisk danskfanget fisk samt økologisk og bæredygtigt producerede slagtervarer fra mikroslagteriet Hallegaard i Østermarie.

I vores restaurant er det altid råvarerne, der står i fokus, og vi garanterer et godt og velsmagende måltid. Vi har et kokketeam, der brænder for det solide kokkehåndværk og for at give gæsterne den bedste oplevelse. Restauranten henvender sig til alle, der elsker gode råvarer og smagsoplevelser, den hyggelige stemning og det gode selskab.