
Velkommen til!
Restauranten er åben alle ugens dage.
Vær opmærksom på at der søndag aften ikke er mulighed for á la carte, se søndagsmiddagen herover.
Frokost 12 – 15:00
Aften 18:00 – 21:00 (sidste bestilling)
Fra søndag d. 25. september til 23. oktober, vil restauranten være lukket søndag og mandag.
I år vil det fra d. 24 november til 18. december, være muligt at komme og nyde vores julefrokost. Læs mere her


Som årstiderne skifter
I restauranten på Hotel Siemsens Gaard sammensætter vi vores menuer efter de råvarer, som årstiderne stiller os til rådighed. Vi går på opdagelse i naturens egne bæredygtige råvarer – især dem, vi har på Bornholm – alt lige fra grøntsager, frugter og bær til frisk danskfanget fisk samt økologisk og bæredygtigt producerede slagtervarer fra mikroslagteriet Hallegaard i Østermarie.
I vores restaurant er det altid råvarerne, der står i fokus, og vi garanterer et godt og velsmagende måltid. Vi har et kokketeam, der brænder for det solide kokkehåndværk og for at give gæsterne den bedste oplevelse. Restauranten henvender sig til alle, der elsker gode råvarer og smagsoplevelser, den hyggelige stemning og det gode selskab.