Menu

Frokost

 

  • Gillardeau østers nr. 3, skalotteløg i roseneddike & citron
    • 45 kr. pr stk. / 6 stk 250 kr
  • 10 gr. Rossini Caviar “Oscietra”, brioche, creme fraiche & purløg  300 kr.
  • Ruths karrysild, økologisk æg, blomsterkapers, rødløg og dild
    • 135 kr.
  • Ruths Christiansøsild, blomsterkapers, rødløg og dild
    • 125 kr.
  • Håndpillede rejer, brioche, mayonnaise & citron
    • 175 kr.
  • Fiskefrikadeller, pickles & citron
    •  135 kr.
  • Koldrøget Østersølaks, citron/honning vinaigrette & urter
    • 165 kr.
  • Nye danske kartofler, økologisk bacon, purløg & karse
    • 135 kr.
  • Hønsesalat på økologisk kylling, svampe & bacon
    • 145 kr.
  • Rørt kalvetatar med klassisk garniture
    • 165 kr.
  • Tilkøb af pommes fritter
    • 55 kr
  • Udvalg af franske og danske oste med knækbrød og garniture
    • 145 kr.
  • Rød grød med fløde
    • 95 kr.
  • Dagens kage
    • 60 kr
  • 3 x petit four
    • 60 kr.

 

*Ændringer i menuen kan forekomme med kort varsel

Aften

Aftenmenu

Snacks

  • Saltede mandler 45 kr.
  • Stigs oliven 45 kr.
  • Gillardeau østers nr. 3, skalotteløg i roseneddike & citron 45 kr. pr. stk / 6 stk 250 kr.
  • 10 gr. Rossini Caviar “Oscietra”, brioche, creme fraiche & purløg 300 kr

Menu

  • Njords aftenmenu –
    • Vælg 3 retter (forret, hovedret & dessert) 545 kr.

Forret

  • Ceviche på torsk, lime, tomat, chili & basilikum blomst 165 kr.
  • Koldrøget Østersølaks, citron/honning vinaigrette & urter 165 kr.
  • Klassisk rørt tatar på dansk frilandskvæg & bitre salater 165 kr.
  • Terrine på andelever, brioche & syltede stikkelsbær 165 kr. 

Hovedret

  • Skindstegt sej, kantareller, zucchini & olivenolie blanquette 325 kr.
  • Dansk frilands oksemørbrad, røget marv, milde hvidløg &
    pebersauce 325 kr.
  • Ravioli med fyld af jomfruhummer, sommergrøntsager &
    skummende sauce 325 kr.
  • Tilkøb af sort australsk vintertrøffel 100 kr.
  • Tilkøb af pommes fritter 55 kr. 

Til børn

  • Fiskefrikadeller med pommes frites 135 kr.
  • Steak med pommes frites 150 kr.

Dessert

  • Hindbær/rose sorbet, friske hindbær & crème anglaise 95 kr.
  • ”S’mores” Graham crumble, Mayan Red 48% chokolade is & brændt skumfidus
  • Udvalg af is & sorbet med hvidchokolade tuille 95 kr.
  • Rød grød med fløde 95 kr. 
  • Tahiti vaniljeis, caviar & olivenolie 145 kr.
  • Udvalg af franske og danske oste med knækbrød og garniture 145 kr.
  • 3 x petit four 60 kr

*Ændringer i menuen kan forekomme med kort varsel

 

Vinkort

Vi har et stort udvalg af vin og øl og kommer gerne med anbefalinger til, hvilke vine der passer bedst til menuerne.

Se vores aktuelle vinkort her

Søndagsmiddag

Søndagsmiddagen er en sat menu for hele familien, der varierer fra uge til uge, hvor det derfor ikke er muligt at ændre i menuen.  

Prisen er 395,- pr. person

Forret:
Østersørøget laks, citron/honning vinaigrette & urter fra haven 

Velkommen til!

Restauranten er åben alle ugens dage.
Vær opmærksom på at der søndag aften ikke er mulighed for á la carte, se søndagsmiddagen herover. 
Frokost 12 – 15:00 
Aften 18:00 – 21:00 (sidste bestilling) 

Fra søndag d. 25. september til 23. oktober, vil restauranten være lukket søndag og mandag. 

I år vil det fra d. 24 november til 18. december, være muligt at komme og nyde vores julefrokost. Læs mere her

Som årstiderne skifter

I restauranten på Hotel Siemsens Gaard sammensætter vi vores menuer efter de råvarer, som årstiderne stiller os til rådighed. Vi går på opdagelse i naturens egne bæredygtige råvarer – især dem, vi har på Bornholm – alt lige fra grøntsager, frugter og bær til frisk danskfanget fisk samt økologisk og bæredygtigt producerede slagtervarer fra mikroslagteriet Hallegaard i Østermarie.

I vores restaurant er det altid råvarerne, der står i fokus, og vi garanterer et godt og velsmagende måltid. Vi har et kokketeam, der brænder for det solide kokkehåndværk og for at give gæsterne den bedste oplevelse. Restauranten henvender sig til alle, der elsker gode råvarer og smagsoplevelser, den hyggelige stemning og det gode selskab.