Hotel Siemsens Gaard

Den smukke og velbevarede købmandsgård fra 1600-tallet emmer af kulturhistorie og af Svanekes summende by- og turistliv. Her kan I nyde vores idylliske gårdhave, de skønne værelser og de kulinariske oplevelser i vores restaurant, mens I har Østersøen liggende spektakulært foran jer.

Hotel Siemsens Gaard holder åbent året rundt og giver jer mulighed for at opleve Svaneke og Bornholm i alle sæsoner. Nyd det autentiske Bornholm og Svanekes særlige stemning med overnatninger i vores enkelt- og dobbeltværelser. Eller tag familien eller venner med på et uforglemmeligt ophold i vores ferielejlighed for 2–4 personer med kitchenette og egen udgang til terrassen.

Vi byder jer velkommen til en ferieoplevelse ud over det sædvanlige, hvor den traditionelle Siemsens Gaard danner rammerne om vores moderne, bæredygtige hotel og restaurant.

Hotellet

Hotel Siemsens Gaard har i alt 51 værelser, der alle er indrettet med eget bad og wc. I nogle af vores værelser er der kitchenette og egen terrasse ud til vores hyggelige vestvendte have og i endnu andre kan vi byde på en skøn havudsigt over Østersøen.

VORES VÆRELSER

  • Standard enkeltværelse
  • Standard dobbeltværelse
  • Dobbeltværelse med havudsigt
  • Dobbeltværelse med kitchenette og terrasse
  • Minisuite med kitchenette
  • Minisuite med kitchenette og terrasse
  • Ferielejlighed ”Huset” 2-4 personer

 

 

Vi har både værelser med twin beds og med dobbeltsenge, så hvis har I specielle ønsker, bedes I angive det ved booking. Vaskemaskine og tørretumbler kan benyttes mod betaling. Nogle af vores værelser er også indrettet med kitchenette. Vi gør opmærksom på, at man selv skal sørge for at tage opvasken i værelserne med kitchenette. Ved efterladt opvask opkræver vi et gebyr på kr. 500,-.

 

CHECK IND OG CHECK UD

Værelset er til disposition fra kl. 14.00 på ankomstdagen til og med kl. 10.00 på afrejsedagen.

Ved ankomst efter kl. 16.00 bedes I venligst give besked i receptionen.

Hund

Det er muligt at medbringe hund på tre af vores dobbeltværelser med kitchenette og terrasse mod et ekstra gebyr. Kontakt os venligst for booking.

Reservationsgebyr

Der betales reservationsgebyr på kr. 1000,- pr. bestilt værelse. Beløbet indbetales senest på den dato, som fremgår af bekræftelsen og fratrækkes den endelige afregning.

Afbestilling

Opholdet kan afbestilles indtil 7 dage før ankomst. Ved senere afbestilling vil det indbetalte reservationsgebyr blive tilbageholdt. Afkortes opholdet efter ankomst betales for det reelle antal overnatninger samt 1 overnatning.

Kreditkort

Vi gør opmærksom på, at der opkræves et gebyr ved betaling med kreditkort.