Hotel Siemsens Gaard

Velkommen til den gamle købmandsgård centralt placeret på Svaneke havn. Her venter jer 51 værelser af varierende størrelse og udseende, nogle med udsigt til havnen og Østersøen, andre til hotellets have og Svaneke by. 
Her bor I i gåafstand til alt Svaneke har at byde på. 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

 

Når solen står op over Østersøen og Svaneke

Hver morgen serverer vi friskbagte boller, gode oste, vores egne marmelader, frisk frugt, lokale æg, røgvarer fra Hallegaard og lokal most.

Fitness 

Vi tilbyder gratis adgang til det lokale fitnesscenter.
Henvend jer i receptionen for adgangskode til centeret. 

Hunde

Hunde er velkomne på vores dobbeltværelser med terrasse mod et gebyr på 200 kr. pr. hund pr. nat. Det er maks. tilladt at have 2 mellemstore hunde på hvert værelse.

Afbestilling

I op til 7 dage før ankomst kan opholdet annulleres uden omkostninger. Ved annullering op til 24 timer før ankomst, vil I blive opkrævet for første nat. Ved udeblivelse eller annullering af ophold senere end 24 timer (kl. 14:00) inden ankomst, vil I blive opkrævet fuld pris for opholdet.

Parkering

Ankommer I med bil, kan I parkere gratis (med parkeringstilladelse) på vores gæsteparkering ved Jeppe Holsts Gænge.
Pladserne er dog begrænset, så vi kan ikke garanterer en plads. Skulle der ikke findes plads, er det muligt at parkering på havnen og i Brænderigænget. Begge dele er gratis og uden tidsbegrænsning.