Miniferie

Forkæl dig selv og en du holder af med en miniferie i Svaneke.

Forårs- og sommertilbud fra 1. April til 12. juni.

  • 2 overnatninger i dobbelt standard værelse
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x treretters menu ekskl. drikkevarer
  • Kaffe og kage ved ankomst

Pris i alt: 3325 kr.

En skøn miniferie i Svaneke

Bornholm er det perfekte sted til en tiltrængt pause fra hverdagen. På Hotel Siemsens Gaard kan I rigtig nyde den skønne beliggenhed, Svanekes hyggelige stemning og den lækre mad i vores restaurant. Vores hotel har åbent både sommer, forår og efterår og vi glæder os til at byde jer velkommen på vores gamle, traditionelle købmandsgård.

Om Svaneke

Havnebyen Svaneke ligger smukt indpasset i de rå og fascinerende klipper på Bornholms østkyst. Her knejser de røde tage fra byens farverige bindingsværkshuse stolt op fra de tre høje, som byen i sin tid blev bygget på.

Den næsten tropiske vegetation med figen- og morbærtræer og de nykalkede huses mangfoldighed af farver skaber et pittoresk og enestående gadebillede, som mange for altid har tabt deres hjerte til. Tennis, lystfiskeri fra kyst og båd, vandreture langs kysten, torvedage, biografture, besøg hos de mange dygtige kunsthåndværkere eller spring en tur i vandet fra f.eks. Hullehavn. Dette er blot et udpluk af hvad Danmarks mindste og smukkeste købstad tilbyder sine gæster.

Læs mere om Svanekes mange tilbud her.