Events og arrangementer

Lad Østersøen og Svaneke Havn danne kulisserne for jeres næste arrangement i vores uovertrufne lokaler. Vi lægger hus til alle slags arrangementer, store som små, og garanterer jer en oplevelse, hvor service, gastronomi og omgivelsernes sjæl går op i en højere enhed.

Hold din fest eller konference hos os.

Kontakt os i god tid, så vi sammen kan planlægge den løsning, der passer bedst til jer.

Fest

Lille eller stor fest, galla eller reception. Vi har erfaringen.

Fra vores lokaler er der udsigt til Svaneke Havn og Østersøen. Lad disse kulisser danne ramme om din mærkedag.

På Hotel Siemsens Gaard glæder vi os til at hjælpe jer med jeres store begivenhed. Det skal være en fantastisk dag, hvor I bare læner jer tilbage og nyder hinanden og gæsterne.

Vi tilrettelægger jeres store dag og menuen efter hvad sæsonen har at byde os på. Ved ankomst inviterer vi til champagne og snacks på terrassen, inden middagen bliver serveret indenfor i restauranten.

Er I et mindre selskab, der ønsker mere intime forhold, har vi på første sal over restauranten vores private dining room.

Kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din fest. Ring på tlf. 5649 6149 eller send en mail til hotel@siemsens.dk

Konference med panoramaudsigt

Hotel Siemsens Gaard på Bornholm har mange års erfaring som konferencearrangør og vores enestående lokaler egner sig særdeles godt til konferencer, små møder og kursusaktiviteter.

Vi tilbyder forplejning og forfriskninger under møderne og sammensætter gerne individuelle løsninger skræddersyet til jeres behov. Vi stiller projektor, flipcharts og Wi-Fi til rådighed i forbindelse med konferencer og møder, og vi tilbyder kopi- og printservice efter aftale.

 

Konferenceophold

Et konferencedøgn indbefatter indkvartering i enkelt- eller dobbeltværelse afhængig af behov og ønske.

Forplejningen består af

  • morgenbuffet
  • formiddagskaffe 
  • frokost med 1 glas øl/vand/vin 
  • eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
  • 2-retters aftenmenu

Der er også mulighed for at holde dagsmøder hos os, hvis man ikke har brug for indkvartering.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ring på tlf. 5649 6149 eller mail hotel@siemsens.dk