Hotelophold

Hotel Siemsens Gaard er et godt sted at opholde sig, når du holder ferie på Bornholm. Svaneke har meget at byde på og afstandene på Bornholm er små, så det er let at tage ud på udflugter og ture til hele øen.

I menuen finder du mere information som kan være nyttig, når du planlægger dit ophold på Bornholm.

Hotellet

Hotel Siemsens Gaard er indrettet i en gammel købmandsgård fra 1600-tallet. Du kan læse mere om hotellets fortid under Historie.

Hotellet har 51 værelser i forskellige kategorier - nogle af disse har havudsigt. Hvilken type hotelværelse, der passer bedst til dit behov under dit ophold, kan du læse om i menuen Værelser.

Vi har også en ferielejlighed med skøn havudsigt, hvor der kan være op til 6 gæster. Fra den 15. maj udlejes ferielejligheden kun på ugebasis fra lørdag til lørdag. Du kan få mere information ved at klikke på Ferielejlighed

Hotellet har sin egen parkeringsplads på nordsiden ved Storegade. Det er gratis at benytte hotellets parkeringsplads. Skulle alle pladser være optaget, kan man parkere gratis på offentlige parkeringspladser på hotellets sydside. Der er flere parkeringspladser ved havnen.

Hvis du kører i en el-bil, har vi som noget helt nyt fået opsat 2 ladestandere på vores parkeringsplads, så bilen nemt kan oplades, mens du nyder dit ophold på Hotel Siemsens Gaard.

Der er gratis trådløst netværk på hotellet. Hastigheden er 5 MB op og ½ MB ned.

Under dit ophold kan I benytte vores spabad/sauna, billardbord, dart samt et mindre motionsrum. Vi har kuffertservice, ligesom der også er mulighed for at leje cykler, I skal henvende jer i receptionen.

Vi har også en lounge med siddemøbler og fladskærms tv, som kan benyttes i restaurantens åbningstid.

Alle indendørs arealer er røgfri.