Gavekort til hotelophold eller restaurant

Spred glæde og velvære med et gavekort til hotelophold og restauranten på Hotel Siemsens Gaard. Et gavekort til hotellet er en alletiders gaveidé og kan bruges, når det passer ind i gæstens program. 

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du vælger selv om du vil købe et gavekort til et bestemt produkt eller på et valgfrit beløb. Påfør venligst navn, e-mail, tlf.nr. samt betalingskort nr. og udløbsdato ved bestilling. Du kan også ringe på 5649 6149 for bestilling.

Her på det smukke og historiske Hotel Siemsens Gaard, er vi altid fleksible når det kommer til vores gæsters ønsker og behov. Du kan derfor bestille et gavekort til hotellet eller restauranten – præcis som du vil have det, og præcis som den gave du gerne vil give.

Et gavekort til hotellet i Bornholms hyggeligste by kan eksempelvis bruges som en romantisk overraskelse, et velfortjent pusterum til venner og familie, eller som en præmie og bonus i konkurrencer og lignende. 

Det vil altid være en positiv og minderig gave, når du giver et gavekort til hotellet på Bornholm. Hotel Siemsens Gaard er kendt for at forkæle sine gæster med god mad, hyggelige faciliteter med udsigt over Svaneke Havn. 

På Hotel Siemsens Gaard er gæsterne altid i centrum for vores gode service.

Du gør det endnu nemmere for dine gæster med et gavekort. Hotellet og Bornholms smukke natur danner rammerne og vi skaber oplevelsen. Dine gæster skal blot aflevere gavekortet på hotellet, så kan de nyde deres hotelophold midt i Bornholms skønne natur. 

har du brug for at vide mere om vores gavekort til hotelophold og restaurantbesøg, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 56 49 61 49.